Transformasjon fra Hann til Hunn via vakkert mellomstadie
For første gang er kjønnsskifte dokumentert for ender; her ser man stadiene fra en Hann på tørt land til en Hunn svømmende i sitt rette element, via et vakkert mellomstadie.
Utstyr
  • Canon 10D
  • Canon 100-300/f 4.5-5.6 USM
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/640s
  • FilmtypeDigital Raw Iso 200
  • Nei
  • AnnetBildet har også blitt lagt ut på galleriet. Er interessert i å se om jeg får en annen type kommentarer her på Kritikken. Takker de som allerede har kommentert der. Er spent på reaksjonene her.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger683
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_122384} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Andreas Kalvig A.
Morsomt bilde. Savner kansje litt mer fokus på stadie nr. 1
Fotograf Carl-Åge H.
Morsomt bilde og bra observert. Jeg liker i motsetning til AA at det ikke er mer fokus på stadie 1. Synes dette fremhever skjønnheten til det vakre mellomstadiet som du så fint kalte det. Fin skarphet og bra komposisjon. Pluss for originalitet.

Mvh Carl-Åge
Joárr Larsson B.
Mandarinand ja. Vakker and, skarpe og klare farger. Mulig det faktisk er en transformasjon, men.. fra Stokkand, til Mandarinand, og til Stokkand igjen?
Peter V.
utrolig skarpe og fine farer på stadie 2! enig med andreas, kanskje stadie 1 va litt uskarp, liker at den er uskarp, men hadde kanskje gjort seg om den hadde vår litt mindre uskarp. ellers kjmpe bra=)

mvh Peter
Børge J.
Det må en si, var flott at du fikk dokumentert dette fenomenet:)
Må nesten si meg litt misunelig på de fargene, å den skarpheten du får til med 10D, det er noe jeg ikke klarer. jobber du masse i ps i etterkant?
Det er et flott bilde du viser her i allefall.
BJ
Carsten A.
Brukbar mandarinand. Du har jop lagt ut mange meget bra bilder - dette er nok ikke et i den klassen.

MVH CA
Johan K.
Morsomt.
Bra skarphet og fargene er topp. Men som andre hadde jeg foretrukket at det første stadiet var mer i fokus.

Johan
Bjørn T.
Dette så kjent ut! Bjørn
Stig B.
Takk for kommentarer.

Fikk uheldigvis ikke de 3 endene i samme plan slik at de ble like skarpe. Det gikk utover den til venstre denne gangen.

Bildet var ikke tenkt som artsbilde denne gangen, tanken var nok mer i dynamikken som ligger i den jevne bevegelse / størrelse endring fra venstre mot høyre, med tilhørende speiling og ''sjøsetting''. Bildet var tenkt å fungere mer som en historie, uten at det har blitt reflektert i kommentarene her, så det var nok ikke så tydelig.

BT;Ja dette bildet er det samme som du har kommentert før, ville se hvilke kommentarer det ville bli her på kritikken i motsetning til galleriet.

Stig
Marius F.
Saken i midten (visstnok mandarinand) synes jeg er meget pent fanget, men er litt mer usikker på endene i endene. Forstår du vil formidle en vittighet, og vittig er det, men synes de halve endene også hadde fortjent å være i fokus. Billedteksten/-historien er med på å gjøre bildet festlig, men det vitner kanskje om at det ikke helt tåler å 'stå på egne ben'. Vel, alt i alt en artig liten formidling.

Mvh, MF
Christian T.
Jeg har humret mang en gang over bildet og tittelen, jeg synes det var skikkelig morsomt. At stokkende ikke er helt med synes jeg ikke gjør noe som helst. Mer slik humor!!
Ketil K.
He-he... Er det ikke bare en stokkand som har kledd seg ut til karneval???
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu