-Ærfugl Hann Oppflukt-
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetFrihånd
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger582
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_134808} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Tom Just O.
Perfekt!
Stig B.
Enig. FLott lys, fint utsnitt, bra skarphet, fint med dråpene som sparkes opp. Om man på død og liv vil pirke så kunne det vært mer spennende farge på vannet, men dette er uansett et meget bra bilde etter min mening.

Mvh Stig
Ronnie S.
Flott! Pluss for den lille vanspruten bak :-)
Eyvind R.
Svært bra. Flott posisjon på vingene. Fint utnitt. Fint ''liv'' i bildet.

MVH Eyvind
Stine J.
Fint og skarpt oppfluktbilde. Spruten bak understreker farten og det er bra. Litt mer luft i front av fuglen hadde gjort seg og litt mer farge på vannet, men det blir pirk. Et veldig bra bilde. :-)

mvh Stine
Avsluttet .
Kämpeflott bilde hälsar Leif :-)
Eli B.
Dette likte jeg, veldig bra, stemmer både med lys, lukker, utsnitt. Artig med vannspruten bak når den tar av.
Flott bilde!
mvh Eli
Thore A.
Fint situasjonsbilde hvor lukkertiden fryser de viktige bevegelsene i fugl og dråper. Liker også valget av utsnitt. Synes imidlertid fargene blir litt kjedelige, men det er naturens skyld og ikke fotografens. Brun-grønt vann er ikke det mest visuelle, spør du meg..
Jan Fredrik I.
Takker for kommentarer!
Er helt enig med dere som ville ha mer/bedre farge på vannet men dette var det naturen hadde å by på under dette opptaket.
Nils B.
Fargene er helt ok de, og du kan med letthet fikse på det i ps om du ønsker noen andre toner. Bra utsnitt og som andre skriver + for vannspruten.
mvh Nils
Carsten A.
OK opptak av fuglen, men vannet trekker ned, ikke først og fremst på grunn av fargen. Her hadde det nok gjort seg med blank vann. Syns nok bildet hadde vunnet mye på beskjæring inn fra høyre slik at bare det siste avsparket hadde vært med. Det hadde gitt bedre balanse i bildet, det punktet savner jeg nå.

MVH CA
Jan Fredrik I.
Takker igjen for synspunkter!
Er helt enig med deg CA hva angår vannet, opptaket er gjort under ganske kraftig vind så selv om dette var i le for vinden er vannet ganske opprørt.
Når det kommer til beskjæring og balanse i bildet følte jeg at vannspruten bak balanserte bildet ganske bra, men etter å ha blitt gjort oppmerksom på det er jeg tilbøyelig til å være enig med deg, selvom jeg kanskje ville hatt med mer i front enn å beskjære bildet i bakkant.

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu