Blankpusset
Det er viktig å rengjøre spiseredskapet etter bruk. Denne tassen har vært så flink med pussen at snabelen glitrer som gull i solskinnet.
Utstyr
  • Canon EOS 20 D
  • Sigma 150 mm Macro
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger630
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_150044} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Steinulf L.
Usedvanlig skarpt,med velplassert skarphetsområde. Fint bilde.
Heidi Anita R.
Hei. Liker bildet ditt. Fargene er duse og går godt i sammen. Du har liten dybdeskarphet, hvilket ble veldig fint. Fokuset sitter, og det er skarpt, på hodet til humla - og passer godt i bildet. Snabelen glitrer som gull, det har du rett i!

:=) Heidi
Andreas Kalvig A.
Dette var et fint macro. Blir litt mer et bare et artsportrett med den blankpussa snabelen. Kanje du kunne hadt litt mer dybde. Men Det funker slik det er nå også.
Stå på, så blir du nok naturfotograf en dag.

mvh
Andreas K A
Torbjørn K.
Veldig fint lys i dette bildet. Kunne tenke meg litt mer dybdeskarphet på hodet til insektet, men kroppen og bildet forøvrig synes jeg passer veldig godt med å være uskarpt. Bra fanget dette!
Tone B.
Fint plassert fokusplan og skarphet på denne, men skulle gjerne sett en litt større dybdeskarphet. Fine duse fargetoner som står godt sammen. Liker utsnittet du har valgt og synes det kvadratiske formatet passer bra. Et godt makrobilde!

mvh Tone
Tore K.
Det gjelder å holde hodet klart. At resten er uskarpt fremhever jo bare Tassens (er det en bie?) arbeid, og gir bildet et litt ''romantisk'' preg. Fin med litt blomster i nedre venstre hjørne som er klare. Kunne det gjort seg med litt mer av disse.

mvh Tore.
Nina S.
Sylskarpt og fint. Den manglende dybden gjør hele bildet, og skarphetspunktet er en fulltreffer.
Mvh Nina
Stine J.
Det var et glitrende spiseredskap ja. Syns den manglende dybdeskarpheten er med å framheve spiseredskapen som jo er skarp og bra. Fint lys og bra komponert.

mvh Stine
Monica J.
Takker for kommentarene. :-)

Tore: Ja, det er en bie. Den samme som jeg har bilde av her: bilde nr. 183927. Flittig liten krabat som ikke hadde noe imot å være modell... :-)

MJ
Audhild E.
Skarpt og fint. Nydelig dus bakgrunn.
Likte godt blomstene i venstre hjørnet, de gav fint miljø.

Bra bilde.

Mvh-Audhild
Ronald J.
Skarpt og flott bilde ..
Mvh RJ
Rune L.
Hva slags flue er dette?

Iallfall er det mye skarphet og klarhet i dette bildet. Farger og kontrast ser optimal ut. Finner ikke noe nevneverdig å utsette på dette.

Mvh
Rune
Monica J.
Takk for kommentarene. :-)

Rune: Dette er ingen flue, men en bie...

Monica
Rune L.
...Kremt..''Det visste jeg vel''...hehe.. Nei, dette ble litt pinlig. Må vel bare krype til korset og tilstå at bier er vel noe jeg ikke kan huske å ha sett på nært hold i virkeligheten. Kan ikke huske en gang huske å ha sett nærfoto av en bie, hverken på fotografi eller film, før ditt bilde her. Velger å tro det bare skyldes svikt i hukommelsen - det må være det :-)

Mvh
Rune
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu