''Bjørnen'' kommer
Hunden min, Brage, brøyter seg vei gjennom småkrattet så kvister og snø skvetter. Dessverre en av de siste dager for hunden min, fikk sprøyten i dag :-(
Bildet inngår i albumet Hund i aktivitet - Hunder i aktivitet, lek, aksjon, ett eller annet som lar seg feste på en brikke. til glede for noen og til frustrasjon for andre :-)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-03-02 20:43:08
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 10D
  • Canon 28-90 /f4-5.6 II
  • Brennvidde82mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/500s
  • FilmtypeDigital raw ISO 200
  • Nei
  • Annetkryping, springing, kravling, snø i nakken....
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger494
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_179498} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Steinulf L.

Herlig bilde av Brage. Han var sikkert flink til å ta deg med ut på tur. Leit å høre at han har vandret..
Bente K.

Det er herlig å se hvordan hundene boltrer seg i snøen nå. Et fint minne du fikk tatt her. Versjon 1 blir mest naturlig synes jeg. Ellers synes jeg dette
ble et flott bilde som fortjener glass og ramme.
mvh Bente
Avsluttet .

Nydelig bilde dette her
ps. liker fuglebildene dine veldig fine:)
Anne W.

Så leit å høre at det er et av de siste bilder av hunden din Brage. Flott hund!!

Men det er et fint bilde, full av action og liv som viser et flott hundeliv. Fint rammet inn med trestamme på begge sider.

Anne A.

Det er synd at vi ikke får beholde hundene våre lenger enn 10-15 år, kjenner til følelsen av å miste en kjær hund. Når det er sagt så må jeg si at du har et fantastisk flott bilde her! Utrolig bra øyeblikksbilde (for det er ikke lett å knipse disse i full fart) i flotte omgivelser. Jeg føler jeg ser en litt sliten men overlykkelig hund som koser seg ute i frihet og snø. Flott ramme med trestammene som AW skrev. Jeg likte best v1,men en mellomting av v1 og v2 hadde kunne kanskje vært noe.... Uansett et nydelig minne om Brage.
Mvh Anne
Stig B.

Takker for fine kommentarer, lett å bli sentimental i en slik situasjon, men det er en del av å ha hund, på godt og vondt.

Fint at bildet ble likt uansett årsak, synes selv det viser en lykkelig hund i nysnøen. Været er vakkert for tiden, får se om det blir flere vinterbilder.

Å ta slike ''action-bilder'' av levende vesener er ikke gjort i en håndvending, men det er artig å holde på også. Jeg har 1 hund til, bilde nr. 145873, så det blir heldigvis ikke helet slutt på turgåing.

Stig
Venche J.

Gode minner å ta med seg veien videre. Flott bilde av Brage. Nå har du vel bare babyen igjen. Har han fått navn?

Wenche.
Stig B.

Takk for kommentar igjen. Nå er babyen ikke så liten lenger, stor utenpå og liten inni. Han heter Fricco, som også er navnet på en gammel norrøn gud som tar på seg å fikse været, en avart av navnet Frøy.

Stig
Odd Tore S.

Før jeg kommenterte måtte jeg sjekke opp at dette ikke var hvalpen din, som jeg hadde glemt navnet på. Det var det heldigvis ikke, og nå ser jeg at du har klarlagt dette selv også.
Fint aksjonsbilde av hund i farta i dypsnø. Konsentrert uttrykk, ser kanskje litt sliten ut, men still going, passe stramt utsnitt og med bra og typiske omgivelser.
Ønsket farge/kontrast etter min oppfatning og skjerm ligger vel et sted mellom v1 og v2, v2 ble litt for varm.
Odd Tore
Ann-Olaug T.

Hei.
Fint vinterbilde av golden, den har nydelige fargar. Her har du fått vist fram eit fint bilde, eit av dei siste skreiv du, det er slik, somme kjem andre reiser.
Bilde er gode minner, her har du verkleg eit fint bilde av hunden i aktivitet, slik hundar trivst best.
Håper på fleire gode hundebilde frå deg.
Mvh Ann-Olaug
ingeborg w.

Et koselig bilde av hvordan han sliter i snøen, ser ut som han trives med det. En bjørk på hver side gjør seg godt, fine farger og mye detaljer, foretrekker v1.
Per Harald O.

V1 best!

Er det fuglehund? Skummelt i disse influensatider!
Stig B.

Takker for flotte kommentarer igjen. Alltid kjekt å få det.

Hunden er av type apporterende fuglehund, dvs skal hente vilt etter at det har blitt skutt. Influensaen gjør bl.a at konkurranser / prøver ikke lenger skal foregå med ekte vilt, men med såkalte dummier.

Stig
Knut O.

Nydelig bilde, vet alt om og ta farvel med en kjær kompis.
Knut
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu