Hanne 3
Hva sier dere?
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-07-27 22:43:19
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon Eos 1d Mark II
  • Canon EF 70-200mm F2.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger1395
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_202306} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .
Motivet og ideen var fin den ;) Fokusen er dead-on og sitter klistret!

Det noe ved området rundt hodet til modellen din som gjør at det er mistenkelig lysere der, enn resten av himmelen.. Vet ikke om dette er tilfeldig, eller en redigering/manipuleringstappe, men det ser litt rart ut!

Anders
Kjetil H.
Det meste stemmer her, fin posering, flott modell, bra lys - dog litt skygge i ansiktet, flott dus bakgrunn. Men hvorfor har du etterbehandlet bildet slik at modellen og til dels skogen i bakgrunnen får en slags glorie?
Thomas A.
tja.... dårlig finish arbeid av et effekt.... Har lagt ut en versjon uten ''glorie'', men bakgrunnen er da ikke mørknet....
Geir B.
Jeg synes v2 er bedre, men synes bakgrunnen burde være noe som i v1, mørkere og mer blå. Jeg gjorde en rask test i Photoshop med et kurve-lag og det var fort gjort.
Dag T.
Liker ikke uttrykket, det minner for mye om de bladene som er delvis skjult hos Narvesen. Ellers kunne kanskje en mellomting mellom #1 og #2 gjort seg...
Joakim T.
Jeg syntes også at du bør fjerne glorien. Som folk har sagt, et pent bilde hvor modellen er sylskarp. Jeg syntes at modellen er blitt litt for glatt. Har du glattet ut huden litt vel mye i photoshop kanskje? Har du ikke det, må du gi mine komplimenter til modellen for meget flott og jevn hud. :) Skulle gjerne sett en litt sterkere farge på mønsteret på bh'en hennes. Den glir litt for mye inn i bakgrunnen. Kan du ikke se om du får gjort øynene hennes litt lysere også med det samme du er i gang? De blir litt mørke i den sterke skyggen, men om du får frem litt mer hvitt i øynene hennes tror jeg ikke er så dumt?

Men et flott bilde, som kunne gått rett inn i et hvilket som helst magasin. Jeg syntes det holder god kvalitet.
Thomas A.
Uttryket er smak og behag det, men når hun vil ha slike bilder så.......
Carsten A.
Pinup med glorie - huff, men hver sin lyst.

MVH CA
Thomas M.
Ikke kom å si at det er hun som vil ha slike bilder, det blir for dumt. Det er DU som er fotografen, og det er DU som er sjefen. I hvertfall i dette tilfellet når du skal legge det ut på foto.no.
men tilbake til bilde..pen modell og fin posering. øynene blir som sagt litt for mørke og glorien tar jo helt av! Fargetonene ellers er veldig bra.

Thomas Mørch
Thomas A.
TM: Når modellen spør om å få denne type bilder i sin portfolio så skal vell ikke jeg nekte dette? Jeg har heller ingen problemer med denne type uttrykk.
Peter M.
Alt for mørk rundt øynene, hun burde hevet haka og hodet litt, jeg ønsker noe mer naturlig over henne. Det hun prøver å spille på er ikke overbevisende. MEN, ikke din feil, jeg, som Dag T, heller mot en mellomting mellom v1 og v2. Og for all del dropp glorien, bare engler som kler slikt .-p

Ellers ok teknisk, stå på og fortsatt god sommer!

mvh
-Peter.M-
ingeborg w.
V2 ble best, uten glorien. Jeg liker måten hun har kroppen på. Det får fram formene og spesielt beina på en bra måte. Forgrunn og bakgrunn passer bra, trekker ikke oppmerksomhet på noen måte. Jeg tror det kunne blitt bedre om hun hadde løftet hodet litt, fått litt mer lys i øynene.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu