Animal A
'''Alle'' på dotten har vel snart et bilde av Agnete i Animal Alpha. Her er mitt bidrag:)
Bildet inngår i albumet Det skjedde på Folken - Happenings og folk jeg har møtt på studenthuset i Stavanger
Utstyr
  • D70
  • Sigma 28 mm f/1.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriKonsertbilder
  • Lastet opp
  • Visninger392
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_224691} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Hanne Elisabeth M.

Jeg er ny her på ''dotten'' og kjenner hverken Agnete eller Animal Alpha. Derimot synes jeg bildet er utrolig behagelig å se på. Blir sugd inn mot ansiktet hennes, som jeg synes har perfekt lys og kontrast for å vise sminken. Håret ser sylskarpt ut for meg, og de fire lyskasterne er flotte effekter. Skulle gjerne tatt dette selv, jeg!!!
Hanne S.

Fett bilde ev ett stykk crazy dame! Syns du har fanga denne galskapen, og ikke minst gjør lyset at sminken og fugleredehåret kommer til sin plass. Bra plassering av lyskasterne som rammer inn hodet hennes. Rett og slett et dritkult bilde av en av Norges gærneste vokalister!

-Hanne.
Eivind B.

Takk for kommentarer Hanne og Hanne. Herlig dame ho Agnete ja. Anbefaler deg absolutt å se Animal Alpha hvis du får mulighet. Ho er verdt ingangspenga alene. Synes jeg da. Mvh Eivind
Per Ole H.

Her var et virkelig bra Agnete-bilde. Skarpt og fint, og du har unngått å brenne ut håret, noe som ofte kan være vanskelig med henne.

mvh Per Ole
Julie E.

HEi!
Dette bildet likte jeg!
Kjenner ikke dama, men fotografisk hadde jeg sans for dette. Og det er en vanskelig jobb du har hatt med å få hår ut av denne lyse stasen. Flott utført. OG deilig mørk bakgrunn med fine lyspuinkter som gjør veldig mye for kompet. Fint bilde!
mvh Julie
Line .

Kjempebilde. Kjempebra sort-hvitt jobb. Komposisjonen fungerer veldig godt. Bra med kontrast. Spot´ene gjør at bildet blir mer dynamisk.

Line :)
Eivind B.

takker for hyggelige ord! Mvh Eivind
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu