Elena og Pernille..
To gode venninner på hoppeball i Danmark.
Tja.. hva synes dere?
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-12-30 18:56:26
    Versjon #2
Utstyr
  • Casio EX-Z4 kompaktkamera
  • -
  • Brennvidde5.8mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger926
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_230702} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (41)
Tove Kristine J.

Synes det er kjempegøyalt og interessant. Fargene og settingen er kjempefin - tatt i riktig øyeblikk. Flott bilde.
Ørnulf T.

Hei Elin Merethe!

Innledningsvis bør jeg vel nevne at jeg digger silhuettbilder. Jeg synes det ofte skaper en nydelig dramatikk i bildet, og dette er intet unntak. Flotte farger og stilig lys skaper også denne dramatikken som jeg er så glad i. Jeg legger også merke til at du har brukt et kompaktkamera. Dette understreker at det viktigste elementet er fotografen.

Jeg synes bildet ditt er kjempetøft!


Vennlig hilsen Ørnulf.
Tuva K.

Da jeg så det lille bildet trodde jeg at du bare hadde klipt inn silhuettene av to jenter foran en solnedgang. Så jeg skjønte ikke helt poenget. Så jeg ble helt klart positivt overrasket da jeg så at det var en hoppeball! Morsomt bilde, kjempeflotte silhuetter. Artig at den ene silhuetten ser så mye større ut enn den andre, kunne nesten sett ut som en dukke ved siden av.
Og bakgrunnen er jo perfekt! Flott :-)

Tuva
Avsluttet .

Artig bilde. Litt E.T over det med svevende barn i løse luften.

Ville kanskje hatt siluettene helt svarte.

Du tar gode bilder med enkelt utstyr. Alle vi andre med digitale speireflekser bøyer oss i støvet og skjemmes på egne veier.
Oddrun B.

Morsomt bilde :)
Flotte silhuetter og flotte farger, liker også godt lyset i bilde.
Den fremste jenta ser ut som en dukke og det gjorde også mye for bilde.
Tror du og har et godt bilde til å eksprimentere med i photo shop :)
Likte dette.

mvh Oddrun
Elin Merethe S.

Tusen takk til dere alle! Jeg har faktisk fått meg speilreflekskamera nå, men synes selv jeg har fått mange fine bilder med mitt gamle kompaktkamera, og dette er ett av dem. At det er forskjellig avstand til silhuettene synes jeg selv gir en fin dybdeeffekt i bildet. Noen har sagt at når man er liten, så bøyer man ikke bena når man hopper, man hopper bare rett opp og ned, så det er nok grunnen til at den fremste får litt mer dokkepreg. Er nok enig i at silhuettene kunne vært helt svarte, ja. Og til Oddrun -NÅR jeg får meg Photoshop, så skal jeg nok leke meg, ja!
Svein T.

Heisann. Jeg slenger meg på de positive kommentarene -veldig bra. Med et kompaktkamera -til tross for at disse har blitt veldig gode de siste årene -så er dette et veldig bra bilde. Hadde du gjort silhuettene helt sorte, rettet opp horisonten og gjort et litt tettere utsnitt hadde dette vært 100% knall. Mvh Svein ;)
Åsmund I.

Supert! Et kjempemorsomt bilde dette! fine farger, god skarphet og mye liv. At du har fanget dem begge i lufta er et kjempepluss. Skjev horisont gjør ikke så mye for meg. I et bilde med så mye liv er ikke en rett horisontlinje spesielt viktig for meg. Dette skal være spontant og livlig, og da bryr jeg meg lite om horisonten. Dog er jeg enig i at et noe tettere utsnitt kunne vært en ide. Da helst uten å kutte noe særlig av hoppeballen, da jeg synes den er et svært viktig element i bildet. Spesielt artig at du har fått med skyggen av den fremste jenta på ballen. Silhuettene kunne godt ha vært helt svarte, men akkurat det er ikke et veldig stort problem for meg.
Bra dette her!

Mvh Åsmund
Marit O.

Sier bare at dette var knall tøft, flott fanget og flott levert.
Mvh Marit
Elin Merethe S.

Takk igjen for hyggelige tilbakemeldinger.
Svein -jeg er faktisk veldig opptatt av at horisonter ikke skal være skjeve selv, men akkurat på dette bildet har jeg ikke engang tenkt over det, så for meg har det nok ikke så mye å si på dette bildet. Fint å bli gjort oppmerksom på det likevel. Kompaktkameraet jeg her har tatt bilde med er ca. 4 år gammelt.
Åsmund -jeg har gjort litt forskjellige utsnitt på dette bildet, men har endte til slutt opp med dette. Skal likevel forsøke å gå litt tettere på, føler vel da helst at jeg må kutte på sidene da jeg ikke synes jeg har noe særlig å gå på verken over eller under. Synes her at det skal være litt luft over og som du sier er hoppeballen i seg selv et viktig element i bildet..
Marit -Takk! Det ble noen knips før begge var i luften, ja..
Fred S.

Tja, sier du, tjohei, sier jeg; for dette ble da bra, det. Får også en slag E.T.-følelse av bildet; to barn som svever mot himmelen. Egentlig er det lite å sette fingeren på her, så bildet i seg seg er et knallbra argument for kompaktkameraer: Himmelen er flott eksponert, ikke noe utbrent her, skarpheten ypperlig, og silhuettene helt topp, en kan ane detaljer, samtidig som silhuetteffekten er i behold, videre er fargene svært bra. At ''horisonten'' er litt skeiv spiller inge rolle til et motiv som dette, den kunne ha vært skeivere uten at det hadde gjort meg noe, skeivheten, hvis vi i det hele tatt behøver å snakke om den, oppveies uansett av ''motsatt'' skeivhet i hoppeballen. Bra og originalt !

vh fred
Bergliot E.

Knalltøft bilde. Støtter meg til de positive kommentarer du alt har fått. v2 ble bra!

Godt Fotoår til deg! ..... og takk for at du stakk innom min side:)

Bergliot;)
Svein T.

Hei igjen. Jeg skal innrømme at på et så levende bilde er kanskje ikke en rett horisont så viktig i forhold til andre -og mere statiske bilder. Men dette utsnittet synes jeg ble mye bedre, og fargene, dynamikken og timingen du har truffet her er ikke mange forunt. Thumbs up ;) -Svein
Elin Merethe S.

Takk til deg, Bergliot! Så du hadde utrolig mange fine naturbilder, ja. Lofoten ser ut som et flott sted for ivrige fotografer!
Jøran T.

Veldig bra, og artig at du fikk til den planen du hadde i hodet med silhuett og motlys. Har bare godord å si om dette spennende og annerledes bildet. Gratulerer :-)
Elin Merethe S.

Og takk igjen til deg, Terje! Det var veldig hyggelig.. Skal være enig i at naturen viste seg fra sin beste side her og at jeg var heldig som var der, ja -det er sikkert! Er nok alt i alt bedre fornøyd med versjon 2 selv også, så jeg takker og bukker for tipset!
Elin Merethe S.

Takk for kommentar, Jøran -setter pris på at du tok deg tid!
Stine J.

Dette ble kjempebra! Himmelen bak jentene gjør selvfølgelig mye av den litt surrealistiske stemningen med svevende jenter over noe som kan se ut som en klode. :) Veldig bra!

mvh Stine
Arnhild A.

Hei

Et morsomt og tøft bilde. Flotte farger på himmelen og flotte silhuetter av to som storkoser seg kan jeg tenke meg.

Mvh Arnhild
Ole-Kristian T.

Kjempetøft :)
Ole-Kristian T.

Unnskyld meg, det er litt sent :) Glemte å si at jeg synes #1 er best, da jeg synes det mer rektangulære formatet passer best til den avlange formen på hoppeballen ;)
Anna Rosa L.

Dette bildet får et pluss i boken min i hvertfall.. jeg liker begge versjonene, men om jeg måtte velge ville jeg nok gå for V2..
:) dette var gøy å se.
Godt nytt år!

-Rosa-
Wenche J.

Et flott og annerledes bilde. Min foerste tanke var Peter Pan. Godt fanget. Henger meg paa godordene til de andre:)
Godt Nytt Aar
Mvh Wenche
Elin Merethe S.

Nå er jeg helt overveldet her.. Takk for anbefaling til den som anbefalte bildet, det var OGSÅ helt overveldende!

Jeg ønsker dere alle et riktig godt nytt år og mange gode bilder i 2007! Takk for alle tilbakemeldinger på bildene mine hittil..

Mvh Elin..
Rune S.

Et herlig bilde av lekende barn med en vakker bakgrunn. Jeg tenkte også Peter Pan eller Aliens inn for landing. Jeg synes det er noe eventyraktig over stemningen:-)

Godt Nytt År!

Mvh
Rune S
Tone A.

Hei
Gratulera med dette flotte blinkskuddet!
Her har du fanga jentene i svevet med flotte positurar, som er ein flott kontrast mot solnedgangen med sine fargar og skyer. Jenta midt i bildet er flott mot det lyse partiet på himmelen. Jenta bak gir dybde og litt meir liv til bildet pga posituren.
Eg likte best versjon 1 pga at her får du med heile buen på hoppeballen, som har gylne fargar som gjentek seg i himmelen. Det er meir dybde og luft i dette bildet. Pirket er då at silhuettane ikkje er heilt svarte. Og i høgrekanten over trampolina stikk det opp toppane av grantre som eg ville ha klona bort.
Elles eit kjempebra bilde som er flott eksponert.
Godt nytt år, og lukke til med fotograferinga di.
:) Tone
Tarjei Ekenes K.

fett!

ha et godt nytt år


:-D tarjei & fireoyne

Eivind B.

Et blinkskudd av sjeldent merke og et skikkelig ''Wow!''-motiv. Silhuettene er mesterlige og stemningen i bildet er nærmest metafysisk. Dette kan du være meget stolt av. Jeg liker nok V.1 best også. Mvh Eivind
Hans Jacob H.

Sjeldent godt solnedgangsbilde!

Godt nytt år.
Elin Merethe S.

Takk så mye til dere siste som har vært innom her. Jeg lagde versjon 2 etter anbefalinger fra flere her og ble etter hvert godt fornøyd med det også, selvom det var versjon 1 jeg var mest fornøyd med i første omgang. Fint med noen synspunkter, det er det man lærer av!

Godt nytt år til dere også, måtte det bli et fotofremgangsrikt år for oss alle sammen!
Brita Helen E.

Hei!
Virkelig et morsomt og spennende bilde med
fine silhuetter mot den dramatiske og flotte himmelen bak.
Fanget i rette sekund. Bra!!

Mvh Brita...
Roger I.

Gratulerer med dagens vinnerbilde på TV2 :-)
Elin Merethe S.

Tusen takk for det! Hyggelig at du gjenkjente bildet..
Rita S.

Härlig bild..får nästan känsla av att de hoppar på ''jorden'' och hela universum ligger runt dem..mycket snyggt komponerat!
Elin Merethe S.

Tusen takk til deg også, Rita for hyggelig tilbakemelding!
Tone Elisabeth N.

Gratulerer som vinner av dagens bilde på TV2-været i går med dette bildet :)
Slenger meg på alle de fine kommentarene her ... Knall bilde av to nyyyydelige barn!!
Elin Merethe S.

Tone, så hyggelig at du stakk innom meg og kommenterte bildet mitt. Det var veldig, veldig koselig! Nydelige barn, ja, det er sikkert!
Anne-Lise S.

Jøss, så artig bilde! Har visst gått glipp av dette, og det er synd, men nå så jeg det helt plutselig! V2 fungerer aller best, både ifm silhuettene som her er helt mørke, fargene som kommer mer frem pga. dem og lyset likeså. Utsnittet er også bedre her! :-)

Anne-Lise
Tone Elisabeth N.

Får nesten tilføye: Gratulerer som vinner av criuse for 2 personer til en verdi av 40.000,- med dette bildet!! Sier litt om kvaliteten du leverer :o)

KNALL!
Elin Merethe S.

Takk for det, Tone! Du er ikke så verst selv heller, vet du :)
Avsluttet .

På tubnailen ser det ut som om de svever bortover veien:-)
Kjempetøfft bilde dette her.
Jeg støtter alle fine kommentarer.
Hilsen Tone!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu