Hellboy
Hehe.. Uhøytidelig og kjapt sakset sammen; bilder fra sist Helloween-fest og leirbålet. Legger det ut som et eksempel på noe jeg sliter med for tida: å lage troverdige skygger, farger og lys i overganger mellom lag (i dette tilfellet for eksempel mellom motorsag og arm og i ansiktet). Er helt fersk i manipulasjonens verden og ser mange flinke folk på foto.no som gjør dette på imponerende vis. Noen tips?
PS! Denne greia er forresten inspirert av minst tre filmer. Klarer du gjette hvilke?
Utstyr
  • Div. kamera
  • Div. optikk
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger380
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_238852} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Andreas J.

Jeg tipper på Hellboy, Texas Chainsaw (The Beginning kanskje), og den siste....hm fuglene eller noe slikt.
Andreas S.

Heisann

Teknisk sett en veldig bra manipulasjon i mine øyne. Herlig med alle flammene, det i overkant spinnville uttrykket på fyren med motorsaga og ikke minst det diffuserte reptiløyet nede til høyre. Når det gjelder hvilke filmer disse er hentet fra er jeg helt blank:)

Mvh. Andreas D.
Rune S.

Tøfft bilde og idé! Jeg er heller ingen proff på dette, men har prøvd meg noen ganger. Det jeg ville gjort, var å få ''flammetoner'' på Hellboy og saga. Jeg ville i tillegg ha gjort det litt mer smutzigt/sotete. De to store reptiløynene i flammene tok det lang tid føre jeg så, men det er kanskje min feil. Det var tøfft!

Mvh
Rune S
Wenche J.

Hei Eivind.
Har dessverre ingen tips aa gi deg, for dette kan du mye bedre enn jeg. Uansett saa liker jeg bildet ditt. Flotte sterke farger. Hadde kanskje fremhevet ''katte''oeynene litt mer dersom jeg skal pirke litt:)
Mvh Wenche
Helge R.

Hei Eivind!!
Som gammel tømmerhugger (nei ikke promilledom, bor i skogen) vil jeg pirke på opp ned saga, skjønt den gjør seg i bildet. Bra fart i kjedet.
Flott sammensetting, ser ut som om han trives i flammehavet, fuglene er fete, helvetes kråker eller hva??
Totalt et bilde med innhold, stå på hilsen
:)Helge
Eivind B.

Takk for gode tilbakemeldinger! Har drevet lite med denne typen manipulasjon før, og ser først og fremst på det som lek. Gode tips fra deg Rune, skal prøve det med flammetoner. Hehe, ser at det blir corny med saga opp ned Helge;) men man tager hva man haver osv.. Fuglene er kråker, ja.
Angående filminspirasjon; 1. Hellboy, 2. Texas Chainsaw, 3. Army of Darkness, 4. X-men. To rett til deg Andreas ;) Mvh Eivind
Terje S.

Utrolig flott sandwich med en bra historie. Film er ikke min sterke side men syntes du har nådd langt med din manipulasjon. Du får sikkert solgt bilde til filmskaperne til oppfølgeren av filmen.

Mvh Terje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu