Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger1470
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_247464} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (42)
Torgeir S.
Helt fenomenalt rå kontakt med barnet, et utrolig sterkt portrett med et blikk / uttrykk som bare fengsler deg!

Mvh. Torgeir
Anne Ø.
Blikket, utsnittet, kontrastene i sv-hv.svært bra.
Et utrykk som får meg til å stoppe opp.


Anne:)
Carsten A.
Ikke første gang jeg ser dette, men det er like talende hver gang. Veldig enkelt og veldig bra!

MVH CA
Finn M G.
Meget bra bilde som jeg også har sett før tror jeg....? Føler likevel at det er noe galt med øynene: de ser unaturlige ut. De er mye skarpere enn resten av bildet; i tillegg har øynene for stor kontrast og det hvite i øynene er rett og slett for hvitt. Mens resten av bildet går i duse gråtoner.
Et meget bra bilde der det, sansynligvis grunnet for mye etterbehandling i Photoshop, bikker over kanten: Til mer jeg ser på bildet, til mer føler jeg at øynene ikke passer inn i ansiktet.....
Knut-Inge J.
Scora ikkje dette biletet høgt i Årets Fotograf eit år....? Iallefall - eit flott gjesyn, på alle vis. For ein dyktig, ung modell du har her ! Roleg blikk rett i kamera. Ser ikkje ut som du treff 100% med fokusen på augene, men det betyr ikkje alt.
Ivar B.
For et blikk og for en kontakt med barnet. Tett og ren komposisjon. Jeg synes også du har gjort et meget godt etterarbeid og bildet er flott presantert. Litt usikker på refleksene i øyet, men de plager meg heller ikke så mye. Jeg er ingen ekspert på portretter, men dette syntes jeg var meget sterkt. Mvh Ivar.
Kjell G.
Jeg slutter meg til utsagnet: ''Veldig enkelt og veldig bra!''.

mvh kjellg
Siri Elisabeth J.
En utrolig søt og flink modell:-)

En kjempe komposisjon.
Enklet og sterkt.
Refleksen i øynene er viktige.
Uten ville de bli mørke ''hull''.

Et veldig bra portrett kort og godt!!

Hilsen Siri ;-)

Per Harald O.
Et sterkt, velkomponert og godt lyssatt portrett!
Ivar B.
Siri har helt rett om refleksene i øyet. Jeg trekker min tvil tilbake.Mvh Ivar.
Erik J.
Et helt utrolig direkte portrett! Her er det ikke mange forstyrrende detaljer. Jeg blir fullstendig fanget av blikket. For meg gir det en overraskende effekt at jeg opplever blikket som fandenivoldsk!
Bjørn H.
Tusen hjertelig takk for fine meninger og tanker rundt dette bildet.

For de av dere som mener å ha sett det før, nevner jeg at bildet stod på trykk i bladet Fotografi i 2005 under kategori ''portretter''.

Finn Magne:
Dette er selvfølgelig et bilde som er ''shoppa'' og behandlet for å få det dit jeg vil. Tanken har vært å fremmheve personligheten og det sterke utrykket Hannah har. Du skriver at ''øynene ikke passer inn i ansiktet'' .... ?? Vel, nå har jo Hannah helt spesielle øyne da, og mye av fasinasjonen ligger nettopp der for meg :) Det at du syns øynene blir for, hvite og at de er skarpere og har mer kontrast en det duse utrykket forøvrig krever, tar jeg med meg som et konstruktivt og engasjerende innspill. Jeg lærer av slikt.

Bjørn.












Knut L.
Hei Bjørn.

Dette liker jeg fordi det er så - ''veldig enkelt og veldig bra'', og det er liksom ikke bare et portrett, men formidler en voldsom direkte kontakt med Hannahs blikk og uttrykk ... - øynene er spesielle , ja - de trollbinder.

En skikkelig stopper av et bilde.

mvh
Knut
Steinulf L.
Dramatisk, og som nevnt over; veldig enkelt og veldig bra. Det er lærdom å trekke av dette.
Chr. G.
Ikke lett å snu seg vekk her - øynene formelig suger seg fast i betrakteren (meg). Flotte greier!
Bergliot E.
Hei,
Dette var et spesielt portrett. Veldig direkte blikk og fin kontakt med fotograf, det er bra. Ser at refleksene er nevnt. Uten refleks ville blikket blitt dødt. Men du har noe lyst over høyre øye. Vet ikke om det er resultat av etterbehandling eller om det er lysskinn i huden. Hannah er ei utrolig flott jente med et blikk som fester seg på netthinnen. Flott utsnitt.

Bergliot:)
Anne Lene B.
Hei Bjørn
Et sterkt og utrolig flott portrett!! Lekker linjeføring, komposisjon, toner og for et blikk!!
Helstøpt!! :-)

Hilsen Anne Lene
roar h.
Helt rått blikk du har fanget her. Så rent, så klart og skarpt er det sjelden man ser. Lyset faller pefekt og du har veldig gode kontraster i bilder. Topp score fra min side her.
Rolf S.
Jeg har ikke veldig mye mer å legge til enn det som allerede er sagt.

Det er en fin modell med et blikk som griper meg. Eventuelle tekniske svakheter - om de er der - kan ikke forhindre det. Og da er det helt greit.

Mvh Rolf
Bjørn H.
Tusen hjertelig takk : Knut, Steinulf, Chr., Bergliot, Anne Lene, Roar og, Rolf :)))

Setter veldig pris på deres initiativ og kommentarer.

Bergliot: hm... den hvite flekken over øyet ble jeg litt usikker på når du nevnte den. Har nå sett på andre bilder av henne, og hun har faktisk et lite arr der, men som helt klart i forbifarten har blitt litt for lys. Den bør dempes, ja, ... og takk : -)

Like eller ikke like, men øyerefleksene må nok få være som det er, da dette har oppstått helt naturlig under fotografering.

God kveld, og natt ..

Bjørn
Espen A. I.
Sterkt portrett, derav blikket og dets uknuselige hardhet. Liker kanskje ikke at bildet bærer preg av etterbehandling, det ser i allefall slik ut, blir på en måte litt falskt, særlig øyepartiet og skille mellom ansikt og tørkle - ikke vet jeg, bare mitt førsteinntrykk. Ellers utrolig bra.

Espen
Bjørn H.
Espen.. Bildet er ikke på noen måte etterbehandlet med tanke på softing av hudtoner e.l. Stor blender og tele, tett på, har gitt dette resulatet. Mulig jeg kunne skarpet opp ansiktet noe mer, eller dempet øynene ??

Takk for fin kommentar.

Bjørn

Øyvind A.
Dette er et flott portrett. Jeg fascineres spesielt av de svarte øynene som klorer seg fast i betrakteren. Ellers så er jo komposisjonen og utførelsen generelt sett også svært bra.
Ø.
willy m.
flott bilde..nært og intenst..usikker på skille mellom ansikt og tørkle som E.A.I nevner..men, ja dette likte jeg..:) ha en fin dag:)
mvh willy
Marit O.
Hei Bjørn
Blikke her sier mere en tusen ord, et fortellende og flott portrett :)
Mvh Marit
Anne-Lise S.
Sterkt portrett med intenst og klokt blikk. Der ligger noe sjelelig i disse øyne. Du kan se noe bakenfor... Flott utsnitt. Lurer litt på etterarbeidet her. Øynene er skarpere enn resten, og ser nesten litt unaturlige ut. Har du gjort noe med huden også?

Vil ønske deg EN GOD PÅSKE!!!

Anne-Lise
Bjørn H.
Takk for nye kommentarer.

Willy: Det skille du nevner mellom ansikt og tørkle, som ligger oppover på høyre side, (hvis det er det du tenker på), er kort og godt skyggen fra tørklet. Tørklet ligger ikke nedpå huden og dermed har det oppstått, en naturlig skygge :)

Og takk for en kjempehyggelig kommentar på bildet av ''Borgild''., forresten. :)

Anne -Lise : Har ikke gjort noe med huden, men har fremhevet øynene noe, ja :)

Takk for hyggelige ord, Øyvind og Marit også...

God påske til alle :-

Bjørn

Tor Olav O.
veldig, veldig bra portrett. Rett og slett godt for øyet !
mvh
Tor Olav
Inger-Lise S.
Hei Bjørn! Som vanlig et meget dyktig utført bilde fra deg. Du klarer å formidle så enormt mye, og sterkt, med enkle hjelpemidler. Du tar bilder som man husker! Ja,dyktig er du jo!

Inger-Lise
Avsluttet .
Meget bra flott utrykk og en enkel pærle dette.

Vakkert..

Rune
Kristian M.
ros - ros - og mere ros.
super billed.

hilsen krm
ingebjørg fyrileiv g.
Fantastisk.
Avsluttet .
Hei Bjørn!
Jeg har vanskeligheter med å finne noe å pirke på da bildet bare er fantastisk. Jeg lar det bli med det. God påske!

MvhJRH
Avsluttet .
Dette vil jeg huske lenge... Uskyldigt, men intenst :)

Topp portrett fra deg Bjørn... Hjertlig påske til deg.

mvh Rune
Bjørn H.
Takk til dere siste som har vært innom... Det setter jeg enormt pris på.

God påske til dere alle...

Bjørn.
glenn h.
Det fineste portrettbilde jeg kan huske å ha sett på dotten.
Odd Tore S.
Denne gangen er det Hannah?
Jeg fanges av blikket og alvoret i ansiktet, ung alder til tross.
Veldig bra, men jeg er ikke helt med når det gjelder øyepartiet.
Øynene blir liksom så veldig skarpe. Kanskje kommer det av at hun ikke har øyevipper som er synlige? De ville vel brutt opp litt her, og dempet kontrasten mellom øyne og hud??
Hmm .........
Her må jeg visst tenke litt mer.
Odd Tore
Stine J.
Hei Bjørn,

Nå har jeg sett på dette bildet ditt utallige ganger. Utrolig fengslende uttrykk, som likevel forstyrres av noe unaturlig i øynene. En tomhet kanskje, som forsterkes av det hvite som er så veeeeldig hvitt.

Et bilde jeg kommer til å huske.

mvh Stine
Jan-Eilert P.
Meget sterkt portrett.

Noen skyggedetaljer på hennes v. kinn som jeg hefter meg litt ved, men tror ikke det gjør noe. Veldig intenst og skarpøyd blikk på den unge damen :-)

Jan-Eilert
Frode F.
Ett ord...

UTSØKT

Blikket er utrolig.

Ser ut som at der fargen sitter i øynene (iris?) er oval, ikke helt rund, hvis jeg klarer å gjøre meg forstått... Det runde ser ut til å bli trekt ut, bli bredere helt oppe under øyelokket...? Kanskje det er innbilning...

FF
Ketil K.
Flott at du legger ut et absolutt topp portrett som dette. Har sett det mange ganger før, og det holder seg varig. Bildet vidner om en fotograf med betydelige fotografiske kunnskaper og kunstneriske kvaliteter. Den symmetriske skyggevirkningen i øyelokksvingene bidrar til et usedvanlig godt portrett der alt stemmer.
Kai-Wilhelm N.
inntenst...
-meget inntenst...
-bra

mvh
-k
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu