Fotoblogg 13.04.2007
Et par netter i Pasviks dype skoger. På leit etter en ny tiurleik. Å finne en ny leik er ganske tidkrevende. Tommy Båtstrand og jeg har funnet mange spill i Pasviks dype skoger. Det har blitt en årlig tradisjon å leite etter nye spill. Tiurleiken vi lette etter her var et skikkelig ødemarkspill. Ca 15 km i luftlinje fra vei vinterstid er leiken ikke langt fra Finland.

Etter å ha studert sportegn tipper vi at leiken har 6- 10 tiurer. Dette er et mellomstort tiurspill i Pasvik. Ganske vanlig størrelse på tiurspillet.

På bildet ligger vi et par kilometer vekk fra leiken. På dagen går vi å leiter etter sporttegn. Tidlig i sesongen (begynnelsen av april) går det også an å stille på fuglene, men når det nærmer seg mai i Pasvik må man bruke kamuflasje og ligge inne på selve spillet.

På bildet ser dere kamerat Tommy Båtstrand filosoferende på utsida lavvoen. Odin og Fenris (mine to polarhunder) er også med. Ganske typisk villmarksleir. Litt tåke kan ses.
OK
Bildet inngår i albumet Fotoblogg 2007- Siste året med ''Nord i Villmarka'' - I denne serien kan du følge prosjektet i sitt siste år i bilder.

Jeg understreker at det ikke kun er bilder jeg er fornøyd med som ligger i denne serien. Dette er ''ferskvarebilder'' som blir lagt ut etterhvert som prosjektet og turene går. Jeg syns det er artig om du tar deg tid til å kommentere bildene, men det er i utganspunktet ikke bildekritikk jeg er ute etter på disse bildene. Derfor ligger de fleste bildene under bildegalleriet. For å se bedre bilder fra prosjektet ligger enkelte i min portfolio og under bildekritikken.

(Bloggen starter etter påske 2007, men de første bildene er det også noen bilder fra januar, februar og mars.)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger621
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_251129} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Vegard L.

Stemningsfullt, men likte nok 25.3 bedre.
Vegard
Ivar B.

Stemningsfull rapport fra villmarka dette. Morro å følge med deg, du opplever mye flott og spennende natur ser jeg. Mvh Ivar.
Rune S.

Nydelig villmarksstemning i fin komposisjon og flotte fargekombinasjoner og toner. Meget flott å se på! Tror du får gjøre en reportasje for National Geographic:-)

Mvh
Rune S
Ronnie S.

Stemningsfullt, som vanlig. Blir ikke lei av dine leirbilder :-)
Jan-Eilert P.

Takk for at dere tok dere tid til en kommentar.

Rune- Jeg skulle gjerne skrevet noe for National Geographic. Kanskje det blir tid til det en gang?

Bjørn H.

Føler liksom at jeg ute på tur sjæææl når jeg ser bildene dine jeg Jan-Eilert.

Nydelig stemning fra villmarka. Ser frem til fler, også tiurleiken :)

Bjørn.

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu