Dobbelbekkasin i Juninatta
Utstyr
  • Nikon D2H
  • Nikon AF-S 80-200/2,8 IF ED
  • Brennvidde112mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1s
  • Nei
  • AnnetStativ, fjernutløser
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger437
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_261230} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
ingebjørg fyrileiv g.

Hei, Svein. Dette likte jeg veldig godt. Fuglen er godt plassert, og det ser ut som han (hun?) koser seg med småtrørne rundt. Miljøet kommer også veldig godt fram da bakgrunnen er akkurat passe uskarp til at man får en fin presentasjon av den. Jeg kan ikke finne noe som trekker ned bildet, men jeg savner muligens skarphet på hele dobbelbekkasinen (men egentlig er det imponerende til å være 1s!). Det er en god eksponering.

vh ingebjørg
Kjartan T.

Ahh, dette var noe nytt fra dobbeltbekkasinleiken. Man kan jo bare drømme om en fugl i spillpositur (med det lyset:), men for meg er dette absolutt et blinkskudd!
Terje S.

Flott bekkasin bilde i flott miljø.Bra å få det så skarpt med 1 sek lukkertid.
Prøvde tilsvarende bilder sjøl på leiken med vidvinkel å fjernutløser men ingen av fuglene kom på haugen jeg hadde tenkt. Men fikk noen med 70 mm
på frihånd mens de satt 2 meter fra teltet. Stor naturopplevelse dette Svein og ett flott å beskrivende bilde av Dobbelbekkasin leik .


Terje
Tommy S.

Med lukker på 1sek, ble dette skarpt ja.
Veldig flott bilde, med stemningsfullt lys.
Synes også det var bra med de uskarpe fjellene i bakgrunnen.
Et severdig bilde med masse god stemning.

Tommy S
Kjell Ivar Ø.

Flott miljøbilde fra Dobbelbekasinens leik. Utruleg skarpt på
den lukkertida der. Mvh Kjell ivar
Espen B.

Nå fikk jeg flash back til i går natt da jeg også var på dobbel-leik, min første. Et flott stemningsbilde som kanskje haller litt? Dette likte jeg.

Espen
Stian H.

Hei.

Dette var kun FLOTT!

Miljøet, bakgrunnen og ikke minst det herlige nattlyset er perfekt. Bekasinen er skarp der den må være det, og det er imponerende på så lang lukker. tipper du hadde en del bilder med bevegelse;-)
Liker bildet som viser miljøet på leiken, med fjellene bak.

Planlegger å jobbe litt med vidvinkel på fugl. Hvilken fjernutløser bruker du? Ligger du langt unna? Interresant å prøve dette.

Stian
Svein B.

Hei, og takk for kommentarer alle sammen.

1 sek lukkertid er nok ikke beste forutsetningen for å fotografere denne fuglen i spillpositur, og det kom andre gjester på leiken som tok mye av oppmerksomheten resten av natta. Vaktel på dobbelbekkasinleik 1000moh er heller ikke hverdagskost....! Men den fikk jeg ikke se denne gangen.

SH: Jeg bruker litt forskjellig for fjernutløsing av kamera, fra skjøteledning til fjernutløseren, en IR-fjernutløser som virker fint inntil ca 10m avstand, og en radiokontroller for avstander inntil 150m eller så. Her satte jeg opp kameraet rett ved meg, og kunne time og følge godt med. Ellers er det å tilpasse seg og oppsettet etter hva en ønsker å oppnå, og forutsetningene på det aktuelle motivet/stedet. Jeg har ikke drevet så mye med dette selv heller, men noen ganger kan det gi helt nye muligheter som du ikke får på annen måte- det er nok rom for mye eksperimentering og kreativitet med slike forsøk.

Mvh
Svein B
Jan-Eilert P.

Oj, Oj, Oj. Ja du kan fortsatt dine saker ser jeg. Meget flott bilde der man kan ane et flott landskap bak. Komposisjonsmessig syns jeg nok det er litt knapt i v. side.

Jan-Eilert
Espen A. I.

En god prestasjon under rådende forhold. Liker godt presentasjonen av fuglen sammen med miljø, blomster og fjellene bak.

Espen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu