Kongeørn griper byttet
Kongeørna viser fram de kraftige klørna, der var spennende å se hvordan den kan rive i stykker sitt offer. En meget kraftfull fugl.

Det kommer nok flere bilder, men nå blir det en liten pause :-)
Bildet inngår i albumet Kongeørn i Flatanger - Vinterbesøk i skjulet til Ole Martin, flotte kalde timer i venting på kongen
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-11-30 09:20:58
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 30 D
  • Canon EF 300mm f/4 L USM
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/200s
  • FilmtypeDigital Raw 800
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_290067} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Tom R.

Mange treff men dårlig med kommentarer på et så bra bilde som dette. Fint action bilde der ørna forbereder et bedre måltid.
Syntes det er litt mye blått i bilde, men ellers meget bra fanget.

Tom:)
Stig B.

Takk for kommentar. Ser nå at det er altfor mye blått i bildet, helt enig i det. Benyttet en annen raw-converter og fikk et mye bedre resultat.

Likte selv godt aggressiviteten i bildet.

Stig
Thomas B.

Jeg syns det er merkelig at du ikke får flere kommentarer på disse ørnebildene dine. Det er høy kvalitet på dem. Hadde kanskje gått anderledes hvis du hadde lagt ut bilder først av oss?

Jeg liker posituren på dette bildet og bevegelsesuskarpheten på beinet til ørna. Den første versjonen er for blå ja, men den andre stemmer bedre. På min skjerm ser fortsatt litt mørk ut. Kan kanskje fikse litt på det med levels eller curves. Kan sikkert bruke litt selektiv oppskarping på hodet på ørna også for at det skal fremstå som skarpere i dette formatet. Jeg regner med det ser skarpere ut i full størrelse.

Mvh
Thomas
Stig B.

Jeg har fått meg så lyssterk skjerm nå at jeg var redd for at det skulle bli for lyst :-). På min gamle skjerm er det mørkt, men den er litt mørk i utgangspunktet. Får se om jeg legger ut en ny versjon.

Antall kommentarer er ikke viktig, men kvaliteten på dem :-). Legger ut litt ulike bilder denne gangen, delvis for å sjekke response, og delvis for å komplettere ''bildemappen''

Stig
Odd E. k.

God dag Stig!

Et fasinerende kongeørnbilde. lLker godt posituren der den er i ferd med å gripe tak i byttet samtidig som den holder vingene noe ute for å holde balansen. Flott dybdeskarphet og et fint lys inn på fuglen, der fargene og detaljer i fjærdrakten kommer fint tilsyne. liker også den noe mørke bakgrunnen som fint fremhever ørna. Byttet kommer også fint tilsyne sammen med snøen. Et virkelig flott villmarksbilde dette Stig...

Ha en fin fotohelg, da jeg ønsker å se mye fra den kanten.

Mvh

Odd E.
Tom R.

Se her ja, v2 blei jo skikkelig bra.

Tom:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu