Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger401
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_292757} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Erik J.
Nokså spesielt, men jeg likte dette! Har gutten tatt baderingen og dratt til havs? Fin s/h og fin grafisk effekt med silhuetten mot den hvite himmelen.
Havet er så svart at jeg får litt assosiasjon til olje...
Avsluttet .
Artig og kreativt bilde! Synes komposisjonen er strålende, men skulle gjerne sett silhuetten akkurat i vannlinja...

Erik
Caroline M. S.
Herlig bilde! Skikkelig kult!! :-) Og noe rart/underlig og helt utenom det vanlige - på en bra måte altså. Liker godt den store havflaten og den snodige kroppen som stikker opp i andre enden (pluss et lite skjær?).

Lekkert vann - så glatt liksom og med fint lys. Synes også det gjør seg at vannet utgjør så mye av hele bildet. Som vanlig, finner jeg ikke noe å sette fingeren på her. Ingen forbedringsforslag.
Arne S.
Dette liker jeg svært godt. Personen som henger i horisonten gjør bildet endimensjonalt. I dette tilfelle positivt. Det svarte feltet under balanserer flaten. Snadder!
S. N.
Takk for kommentarer :) Var ikke sikker på om komposisjonen holdt, med så mye vann og så lite person (nokså flatt er det jo også), så det var gøy med tilbakemeldinger. Hilsen Silje
Frode F.
Hei,

spennende bilde du har her, Silje.

Liker spesielt bruken av bildeflaten, kompen og de svake fargene.

Som Arne Strømme nevner kan den personen gjøre bildet noe endimensjonalt, jeg kunne personlig tenkt meg å se mer konturer i skikkelsen mot horisonten. Tror det hadde gitt mer dybde, men det ser ut som du har gjort det med hensikt - i så fall fungerer det :)

FF
S. N.
Takk :) Bildet er tatt med kompaktk., i jpg, og ettersom jeg undereksp. for å få frem konturer, er det lite detaljer å hente frem. Dessverre. Selv om jeg personlig tror endimensjonaliteten er det som funker best denne gangen, hadde det vært ok å prøvd flere løsninger. Silje
Tove H.
Liker det flate uttrykket her med den store sjøflaten og den lille personen der oppe. Artig - liker det som det er!
Tove
Inger-Lise S.
Hei! Dette syns jeg er virkelig spennende! Topp komposisjon. Den gir for meg en dobbelt effekt. På den ene siden en badende i herlige bølger, med stor, fin forgrunn. På den annen side er det noe ''mørkt'' over bildet: En fortapt person der ute..Fantasien blir pirret.
Virkelig godt dette!
Jeg syns du har mange spennende bilder med interessante valg mht komposisjon.

Inger-Lise:-)
S. N.
Takk til dere begge for kommentarer. Hilsen Silje
Ane K. P.
Dette bildet skremte meg! Jeg har vannskrekk :)
(positivt ment altså, det er sterkt :)
Rune Edvin H.
Liker stil og stemning ganske godt her også. Feelingen i bølger er bare digg. Kunne godt ha tenkt meg å se litt detaljer i personen, samt å hatt restene av et plask fra noen som hoppet uti for å bryte stillheten litt.
Rune
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu