Livsglede og lekelyst
Mine 2 Golden i fri dressur på en solrik dag i skogen. I full fart etter hverandre over stokk og stein og gjennom kvist og kratt. Energi og livsglede vises tydelig slike dager. En blir glad bare av å se på slik aktivitet.

Godt Nytt År ønskes til ALLE
Bildet inngår i albumet Hund i aktivitet - Hunder i aktivitet, lek, aksjon, ett eller annet som lar seg feste på en brikke. til glede for noen og til frustrasjon for andre :-)
Utstyr
  • Canon 30 D
  • Sigma 150 mm f/2.8 DG macro EX
  • Brennvidde150mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/640s
  • Filmtypedigital Raw 400
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger373
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_294655} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Ann Kristin S.

Hei. Flott bilde i fullt driv. Fint lys, fine farger og skarpt. Jeg har veldig lyst på golden nr. 2, men husfar mener at en om gangen er nok. Men han burde vel se av dette bildet at TO golden har det dobbelt så morsomt som en. Spørs om det blir harde forhandlinger til våren da ''vår'' kennel alltid har valper. Vi ser et nytt hundeår spennende i møte.
Nyttårshilsen til deg og dine.
Mvh Ann Kristin
Tor Eirik P.

Hei Stig!

Er ikke så lett å ta slike bilder som en kanskje kunne tro i utgangspunktet. Synes du har lykkes bra her! Fin driv i hundene, og du kan se at de virkelig koser seg!
Flotte hunder! :)

Godt nyttår!
Mvh Tor Eirik
Inger Anne Maritsdotter V.

Ja det er nettopp livsglede og livslyst eg leser i dette bildet,
et herlig hundebilde av dine to flotte hunder.

Ønsker deg et riktig Godt Nyttår!

Mvh Inger Anne
Ann-Olaug T.

Hei Stig!
Flott bilde der livslysten er lesbar, her ser vi korleis ein golden skal ha det, som er ful fart i terrenget. Golden er herleg hundar også som modellar, fin farge som gjer seg veldi bra på bilde. Meir goldenbilde, og Godt Nytt fotoår 2008 til deg.
Mvh Ann-Olaug
Stig B.

Takk for fine kommentarer og gode ønsker.

Disse 2 hundene stortrives når de kan utfolde seg i småkupert og variert natur. De er ''unge nok'' i hodet til å ha det artig, og veksler på å ''jage'' hverandre.

Det er kjekt med hund , også som fotomotiv :-), blir sikkert flere bilder.

Stig
Steinulf L.

Et bilde som varmer. Teknisk bra er det også. Godt nytt år. Håper du får mye glede av både hunder og fotografering.
Terje S.

Så hærlig å se at disse karene utfolder seg i den frie natur. Golden er en vakker hund men desverre er mange av dem feite som noen julegriser
-men det er ikke hundens feil. Golden er vel en apporterende fuglehund med gode svømmeferdigheter men mesteparten av rasen blir vel mest brukt som turkompis å stuegris. DE jeg har møtt har ett hærlig gemytt. Ikke som mine Engelsk setter som har ADHD. Verdens snilleste hunder men litt for aktiv når en nærmer seg de 50 med små skritt.

Flott bilde


Terje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu