Ikke kom nærmere nå!
Igjen et eksempel på godt kroppsspråk i dyreverden. Her sier eldste hund tydelig i fra til yngste hund at han bør stoppe snarest. Yngste hund bråstopper derfor i sin gallopp mot den eldste som her står med stive bein, siden imot og tydelig blikk.

Artig å følge med på hundene mine i ulike situasjoner.
Bildet inngår i albumet Hund i aktivitet - Hunder i aktivitet, lek, aksjon, ett eller annet som lar seg feste på en brikke. til glede for noen og til frustrasjon for andre :-)
Utstyr
  • Canon 30 D
  • Canon EF 70-200 f2.8 L IS USM
  • Brennvidde120mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/640s
  • Filmtypedigital Raw 400
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger409
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_297164} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Ann Kristin S.

Kjempeflott bilde. Du har fått situasjonen skikkelig på brikka.Bra yngstemann forstår et hint og ikke hisser opp til kamp. Er det to hannhunder du har? går det bra? Å lese hunders kroppsspråk er interessant, men det er ikke alltid lett å forstå for oss mennesker.
Flott struktur i pelsen og fin bakgrunn. Jeg likte bildet kjempegodt.
Mvh Ann Kristin - medlem av goldenklubben på foto.no.
Avsluttet .

Artig action bildet av herlige hunder.
Jeg synes kanskje det kunne vært mer kontrast på hundene slik at de kom enda mer fram.
Men et flott bilde generelt.
Mvh
Eva
Kjell Ivar Ø.

Hunde bilder blir det mer og mer av her på dotten. Flott dette Stig.
Trist med Hans Jørgen sin hund da men sånn er livet.
Ha en fin kveld.
Vh Kjell Ivar
Reidun G.

Fint situasjonsbilde hvor yngtemann lurer på hva er galt nå da :-)

Litt lite detaljer på hodene samt ryggen til sjefen (på min skjerm)

mvh
Reidun
Stig B.

Takk for kommentarer. Det er greit å ha noen treningsobjekter, hunder rører seg ganske mye når de er ute, og det er artig å følge dem.

Det er mange kjæledyr-bilder Kjell Ivar, derfor legger jeg også ut advarsel om at det er til glede for noen og frustrasjon for andre :-)

Reidun, du legger jo merke til alt :-), jeg dro litt for mye i kontrastspakene slik at jeg fjernet detalj på hode og rygg, så det etter at jeg hadde lagt det ut, jeg ser det ikke på min bærbare, kun når jeg ser etter på den stasjonære. Er ikke flink til dette.

Stig
Stian H.

Flotte hunder i en artig situasjon. Full stopp!

En har utrolig mye igjen for å bruke litt tid på å lære seg språket til hundene. Når jeg har hatt valpekull,har jeg ligget på timesvis og studert komunikasjonen deres, og ikke minst tispas måte å komunisere på. Jeg har behold en valp selv, og det er utrolig å se hvor god dressur mor har på sitt barn. Noe å lære her, for de som tror høy stemme og bannskap kompenserer for dårlig dressur/komunikasjon!

Kos deg med mange fine turer utover vinteren,

Stian
Ann-Olaug T.

Hei Stig.
Flott bilde av dine to golden, og fin situasjon du her formidler. Synest då at det er nokre partier i Fricco som er litt lyse, har du prøvt to eksponeringer over kvarandre, det funker bra på lyse partier.
Bra objektiv du har brukt, funker bra på hundefotografering det då? Venter på fleire godbiter, og korleis går det med apporteringa..
Mvh Ann-Olaug
Stig B.

Takker igjen for komentarer.

Stian; dressur oppfattes fremdeles i en del miljøer som sterke gubber mot ulveavkom dessverre. Jeg koser meg med mine 2, de får meg ut hver dag uansett vær.

Ann-Olaug: Jeg må ha vært snill i fjor for nissen kom med hard pakke til meg :-), blir nok brukt en del framover.

Ann Kristin: glemte å si at 2 hannhunder går aldeles utmerket, det har jeg hatt flere ganger. Denne situasjonen gikk fint, de respekterer hverandres signaler.

Stig
Odd Tore S.

Jeg synes ørene på jr. er toppen her.
Det ser ut til at den bråstopper så grundig at ørene fortsetter fremover av egen treghet.
Blikk og haleholdninger sier vel også sitt her.
Odd Tore
Stig B.

Ørene til jr fortsetter på grunn av treghet som du selv sier. Han stopper så brått at de fortsetter framover selv om kroppen stanser. Det samme ser du med bakparten selv om det kanskje ikke er like lett å se: bakbeina er i lufta på grunn av den skarpe oppbremsingen.

Stig
Odd E. k.

God kveld Stig og takk for sist.

Et meget flott bilde av hundene, der de leiker ute i terrenget. Ikke lett å fange de i det rette øyeblikket, men her har du de i en fremragende flott positur, der begge hundene innehar et klart og tydelig kroppsspråk til hverandre. Nydelig blikk-kontakt mellom hundene somher fremtrer som et klart og tydelig bilde. Liker også godt de rolige omgivelsene som fint fremhever hundene. Komposisjonen og utsnittet også flott Stig!

Ha en fin fotouke du og dine!!

Mvh

Odd E.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu