Lek uten hjelm
Når jeg ser denne til tider voldsomme fysiske leken til mine 2 hunder, som storkoser seg i løs nysnø, så tenker jeg mimrende tilbake til steinalderen der jeg som barn lekte uten hjelm, eu-godkjent sand og godkjente klatrestativ. Alt var enklere før :-), men vi hadde det moro.
Bildet inngår i albumet Hund i aktivitet - Hunder i aktivitet, lek, aksjon, ett eller annet som lar seg feste på en brikke. til glede for noen og til frustrasjon for andre :-)
Utstyr
  • Canon 30 D
  • Canon EF 70-200 f2.8 L IS USM
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/1000s
  • FilmtypeDigital Raw 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_301583} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Hans F.

Ja som det står på alt nå om dagen: Best før.... Men dette var jo et fint nåtidsbilde med mye liv og glede.
Mvh Hans
Ann Kristin S.

Tenk så heldige disse er som får utfolde seg som de vil utendørs. Det er så altfor mange hunder som enten står bundet ute eller i står i en liten hundegård, hunder som holdes inne i leiligheter og hus, hunder som lever i familier som aldri skulle hatt hund, hunder som ingen bryr seg om og hunder som kun er til bry og dårlig samvittighet. Nei, alle hunder skulle hatt rett til lek og moro sammen med mennesker som behandler hunden som et familiemedlem.
Dette bildet er et eksempel på det siste. To glade ''brødre'' i full aksjon så snøen spruter. Jeg blir så glad når jeg ser retrievere smile - selv om det går hardt for seg innimellom. Flott bilde!
Kveldshilsen fra Ann Kristin
Stian H.

Hei Stig.

Herlig bilde av lykkelige hunder i fri utfoldelse, 70-200mm fungerer utmerket ser jeg! Masse snøsprut og full fart, herlig.

Tenker litt på en historie en veterinærbekjent fortalte nylig; en byhund som var så understimulert at den hadde gnagd av seg halve halen i frustrasjon. Noen annen forklaring fantes ikke. Hun foreslo daghjem for å aktivere slike innehunder, ikke dum tanke:-)

Kos deg i vinterlandet,

Stian
Avsluttet .

Jeg kan bare si det en gang til: Slike bilder liker jeg.
Meget bra
Mvh
Eva
Roy H.

Hei Stig,
Super action, og jeg synes det tekniske ble veldig bra til å ha fotografert noe som antageligvis gikk fort for seg.

Mvh Roy
Kjell G.

Nok et artig action-bilde. Jeg likte hjørnetennene til hunden bakerst!

mvh kjellg
Ann-Olaug T.

Hei!
Desse to har det som plommen i egget, godt fanga situasjon, god fokus på bakerste hunden. Bra lys, godt eksponert, flott aktivitetsbilde.
Dette går heilt sikkert så det suser, og det er utruligt kor kjekt dette er for hundane, lit leik er sundt, berre hundane kjennar kvarandre godt, og det gjer no desse gutta.
Mvh Ann-Olaug
Yngve Sem P.

Flott fanget lek, og fin komp. Bildet hever seg ytterligere i s/h, synes jeg.
Per Harald O.

Morsom og teknisk flott stilstudie!
Hilsen Per
Stig B.

Takk for kommentarer. Det var kjekt dere likte bildet. Jeg tar nok en del bilder av hundene mine, både fordi de opptrer i artige situasjoner og fordi det er god trening. Dette er nok ikke det siste hundebilde jeg legger ut :-)

Stig
Brita Helen E.

Hei!
Igjen et knakende godt bilde av hunder i lek. To helt forskjellige og
morsomme uttrykk på de.. Godt fanget.
Ser frem til å få se flere slike bilder av hundene dine:)

Mvh Brita...
siv anita p.

dette syntes jeg var et utrolig bra action bilde av hundene dine....fantastisk klare ansikter på hundene, dette var rett å slett topp!! :-)
slike bilder liker jeg kjempegodt!!!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu