Golden i gallopp igjen
Enda et bilde fra mine goldengutter i lek. Her er den ene, eldstemann, i full gallopp gjennom snøen og småskogen, mens minstemann halveis følger med i dette ville rittet.

Å følge to viltre hunders lek i nysnø er en hjertevarmende opplevelse. Forstår godt at det meldes om helsegevinster ved tilgang til hunder.

Blir mye hund dette her, får ta det slik i en periode, så får vi se om noe annet dukker opp etter hvert.
Bildet inngår i albumet Hund i aktivitet - Hunder i aktivitet, lek, aksjon, ett eller annet som lar seg feste på en brikke. til glede for noen og til frustrasjon for andre :-)
Utstyr
  • Canon 30 D
  • Canon EF 70-200 f2.8 L IS USM
  • Brennvidde153mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/2000s
  • FilmtypeDigital Raw 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_303655} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .

bildet trenger en del klipping. de grønne bustene i forkant er forstyrrende. det samme gjelder den andre hunden med et halvt ansikt. det ville også vært fint om bakgrunnen var kun hvit og ikke full av farger/vegetasjon, men dette er likevel det minst forstyrrende av de tre.
Ann Kristin S.

Hei Stig
Masse futt, fart og livsglede her. Det går så snøen spruter. Heldig du som har hunder som er skikkelig i farta - i motsetning til dagdrømmeren som bor hos meg! Ikke enkelt å ta slike fartsbilder, men du er flink som klarer å få motivet skarpt. Dumt at han har blitt litt mørk i nese/øyepartiet. Som Aksel sier burde bildet kanskje klippes litt. Støtter det forslaget. Hadde hele den andre hunden kommet med på bildet, hadde det vært greit å ha den med, men tror jeg ville beskjært bort han. Jeg ville kanskje også ryddet litt opp i vegetasjonen.
Mvh Ann Kristin
Ann-Olaug T.

Hei!
Nytt flott golden bilde Stig, eg liker bilde slik det er, hunden har god fart og klipper vi bort arealet som hunden kjem inn i blir bilde amputert. Flott farge, og god fart.
Mvh Ann-Olaug
Avsluttet .

Godt bilde. Ser din også har mørke øyne slik som min hund. Vanskelig å få øynene da.
Bilder er flott.
Eva
Steinulf L.

Masse livsglede! Et bilde til å bli i godt humør av. Denne gangen er vel ikke skarpheten optimal.
Brita Helen E.

Hei!
Igjen et herlig hundebilde fra deg. Her var det full fart gitt..
Liker utsnittet du har valgt,men synes den hunden el hva det er for noe øverst til venstre i bildet samt de to uklare greinene under hunden forstyrrer litt. Ellers synes jeg det vi ser av hunden øverst til høyre bør være med. Hunden bak samt vegetasjonen ellers hører med i miljøet rundt. Ville kanskje ha lysnet litt rundt øynene på hunden. Ellers flott fanget:)

Mvh Brita...
Stig B.

Takk for kjekke kommentarer, det er bra å få ulike syn på hva som fungerer og hva som ikke fungerer; det gjør at jeg selv også må tenke på nytt.

Miljøet er her med helt bevisst, og jeg mente også at den halve hunden var halveis med, og dermed stemte bra, men slikt oppfattes ulikt.

Jeg hadde ikke optimal vinkel på lyset her, så dessverre ble ikke øyepartiet opplyst nok. Det kan sikkert fikses i bildebehandling, noe jeg vet jeg er dårlig på :-(.

Jeg liker bilder der dyrene er i bevegelse, men har tatt litt annet også. Det kommer nok til å dryppe bilder av og til.
Linda M.

Hei!

Livlig bilde, men masse bevegelighet!
God fargekomposisjon.

Mvh Linda Martinsen :)
Svein Erik N.

Her var det fart og glød. Syntes det ble skarpt og fint på hunden i action. Ikke lett å fa så skarp bilde i den farten det ser ut til hunden har her.
mvh
SEN
siv anita p.

jeg syntes at dette var en knallbra bilde av hund i fart....hadde villet beskjært det litt for å ta bort hund nr 2 og litt av det grønne, men ellers er det ingenting å si, bortsett fra at det er utrolig bra!!det er ikke lett å at bilder av hunder i fart som blir klart, det vet jeg(har selv en golden retriver)
så dette var en bra bilde!!
Sissel Kleivdal H.

Flott bilde! Historien jeg lewser i bildet gjør meg glad. Glad over å se slik livsglad utfoldelse og frihet i en flott hund,og glad for at slike øyeblikk fanges og deles med andre!:)

Mvh
Sissel
Stig B.

Takk for fin kommentar.
Stig
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu