Underkastelse i lek
Som et siste bilde i denne omgang legger jeg her ut et bilde som viser tydelig kroppspråk igjen; denne gangen underkastelse fra den yngste hunden, samt dominans / godtagelse fra ''gamlefar''.

Dette er en lekesituasjon og derfor ligger småtten på rygg og snapper litt etter storegutt, som viser at han behersker situasjonen uten videre tiltak :-)

Artig å se hvordan de innehar ulike roller i sin lek til enhver tid, og hvordan de ''trener'' på å forholde seg til hverandre og andre av samme art.
Bildet inngår i albumet Hund i aktivitet - Hunder i aktivitet, lek, aksjon, ett eller annet som lar seg feste på en brikke. til glede for noen og til frustrasjon for andre :-)
Utstyr
  • Canon 30 D
  • Canon EF 70-200 f2.8 L IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_305714} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Turid L.

Et herlig hundebilde.
Skarpt og fint bilde som
jeg liker godt.

mvh Turid
Ann-Olaug T.

Hei.
Pent golden bilde igjen, men den yngste som ligg underst ser ut som han gir blaffen i sjefen, og vil gjerne ha ei runde til med leik.
Han ser ikke så alvorlig streng ut han som sitt øvst heller..
Bilde har gode fargar, teknisk bra, fin farge i snøen. Det eg ikkje er så glad i er halsbanda på hundane.
Eit moment til er kuttingen av hunden som sitter, kunne gjerne tenkt at heile hundekroppen var med, men totalsett eit godt bilde.
Mvh Ann-Olaug
Steinulf L.

Teknisk mweget bra og forøvrig et fint hundebilde. Vi tåler nok flere.
Brita Helen E.

Hei!
Et lekent og flott hundebilde. Artig med ''gamlefar'' som bare sitter der som en konge over den mindre hunden. Fint utsnitt og et flott lys.
Eneste pirk er den greina som stikker fram nede til høyre i bildet. Den forstyrret litt. Ellers knallbra igjen! :)

PS: Ser du skriver at dette er det siste bildet i denne omgang,men håper ikke det blir lenge til du legger ut flere av disse flotte hundebildene dine:)

Mvh Brita...
Stig B.

Takk for kjekke kommentarer, det er av og til kjekt med hundebilder :-)

Turid: Takk skal du ha, det er kjekt å ta slike bilder også, god trening.
Ann-Olaug: Jeg har her tatt et utsnitt fordi jeg ville ha fokus på ''fremste delen'' av hundene. Derfor ikke hele storegutt. Jeg kan være enig med deg mht halsbånd, men på den annen side så er det nokså naturlig at de har dem på, og jeg ''redigerer'' lite situasjonen både før og etter. At det ikke er tydelige tannvisninger her er nok pga av dette er lek og at situasjonen er avklaret før dette bildet er tatt.
Steinulf: Takk skal du ha, det kommer nok flere, dette er som barna vet du; masse bilder blir tatt av dem :-)
Brita:Takk skal du ha. Kan være enig med deg mht greina, men jer er ikke flink til å klone så det er sjelden jeg fjerner noe fra mine bilder. Som nevnt over så blir det sikkert ikke lenge til neste bunke med bilder.

Stig
Ann Kristin S.

Dine goldenbilder er superbra, så vi tåler mange flere!
Dette bildet er flott eksponert, - flott å se alle detaljene i pelsen på dem begge - selvom minstemann er begravd i snø. Fargene er fine og det er skarpt selvom det er action i bildet. Fint utsnitt.
Det koseligste og beste ved bildet er den gleden begge utstråler over å få være sammen - og ha det gøy.
Mvh Ann Kristin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu