Gautefallhimmelen
Dette bildet ble tatt i fjor vinter på vei til Gautefall gjennom en fryktelig skitten bussrute, så jeg er overrasket og fornøyd med hvordan resultatet ble.
Utstyr
  • Canon Digital Ixus 400
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger423
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_108215} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Anders M.

Nydelig bilde. Litt skrått men hei rett opp horisonten så er vi i mål.
Jeg liker måten du har fått med såpass mye av himmelen på. Alle blå-nyansene gjør dette bildet til en perle.

PS: Jeg tror det ligger slakt bak den blå døra.
Avsluttet .

KA,

Når man legger ut bildet på dette nettstedet så er det inneforstått at man ønsker kommentar fra andre enten for å lære eller andre grunner. Når jeg tok meg tid til å skrive en utførlig kommentar til ditt bilde ''Måne over Bråvann'' så var det for å hjelpe til med å lage bedre resultater senere. Mulig du oppfattet min beskrivelse som negativ, men kritikk bør sees som noe positivt for å heve lærekurven. Uansett så synes jeg det var lite realt å slette bildet umiddelbart etter at kommentar var lagt til. Prøv heller å bit i deg det sure øyeblikk, tenk litt over saken og tenk at kommentaren også kan hjelpe mange andre. Hvis du sletter bilder på denne måten kan du nok dessverre se frem mot et ensomt liv her på dotten Jeg skal uansett gi deg en ny sjanse senere.
Kjetil Andre K.

OS,

Utrolig. Helt utrolig. Tusen takk for kommentaren Olav. Det var egentlig ikke meninga at det bildet (Måne over Bråvann) skulle opp i det hele tatt og jeg oppfattet slett ikke kommentaren din som negativ, heller konstruktiv og ærlig. Jeg fant egentlig raskt ut at bildet ikke var noe spesielt likevel og tenkte at jeg vil ikke bry flere folk med å skrive dritt om det. Jeg må venne meg litt mer til standaren her inne, det er virkelig mange dyktige fotografer som jeg ser opp til her (deg iblant). Det jeg virkelig kunne tenkt meg er en liten kommentar til ''Gautefallhimmelen'', for det syns jeg faktisk er veldig fint og lurer på om jeg nok en gang lurer meg selv eller om det faktisk er bra.

Som min venn Anders sier, så er blåfargen og klarheten på himmelen på bildet veldig fint. Horisonten er muligens litt på skeiva, men det er vel muligens fjellet's bygning i forhold til snøen sin skyld..?
Kjetil Andre K.

3 ord.

Fan-tast-isk

Olav har ikke noe å si i denne sammenheng.
Uansett hvor proff du er klarer du ikke å presse ut en negativ kommentar om dette bilde.


PS. Månen over¨Bråvann er som en kald cola i sola.
Deilig.

Koz
Kjetil Andre K.


Det var min kamerat Andreas Grav Karlsen som la ut det forrige innlegget. Og tro meg kjære fotografer, jeg prøver ikke å jukse meg til god kritikk. Takk for innlegget forresten grav, syns du burde regge deg her :)

Hilsen K
einar s.

Et bilde så bra at det forteller en stor del om enkelts uvitenhet. Stemmingsfullt og vakkert=)
Andreas G.

Pent Mann
Pent
Avsluttet .

1) Kjem ingen vei her inne ved å vera bråkjekk og ikkje ta til seg kritikk.

2) Bildet er fint det, men ikkje noko revolusjonerande hverken ved komposisjon eller optisk bruk. Det er eit bilete av snø, fjell og himmel. Lett å ta slike bilete, og det er mange av dei. (Har sikkert nokon sjølv) Men for all del... Det ER fint! Windows-bakgrunn-fint.

3) Den skeive hotisonten bør rettast ut. Crop i PS burde gjera susen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu