-Abstrakt And-
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-01-21 19:20:50
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger296
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_123704} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Ingunn E.
Oiii - så fint lys du har fått til her :)
Kjartan T.
Uvanlig naturbilde på mange måter. Jeg ville ha kuttet både i toppen og til høyre i bildet. Etter min mening stjeler de lyse og utbrente områdene alt for mye av oppmerksomheten.

Ellers synes jeg dette var spennende å se på og klart verd å bruke litt tid på.
Jan Fredrik I.
Takker for synspunkter.
Kjartan: Tanken var å få til en slags balanse mellom mørke/lyse partier med fuglen i sentrum. Skal legge ut en V2 senere.

Jan Fredrik
Stine J.
Syns dette ble bra. Fin speiling og fint forhold mellom lyst og mørkt i v2. Siluetten av fuglen blir et interessepunkt i bildet og den er bedre plassert i v2. Ville hatt en tynn ramme, slik at alt det sorte til venstre ikke glir inn i bakgrunnen. :-)
mvh Stine
Lars L.
Fin speiling og annen løsning på en gjenganger av et motiv. Fint at mørk ann er på vei ut mot lyset mens den har tilbakelagt det mørket bak seg. Mengden trær/grener i speilingen kan kanskje bli litt stor men.

Ramme som SJ foreslår hadde gjort seg.
Stig B.
Likte v2 best, men dette er et bilde som for meg krever litt tilvenning. Skulle gjerne hatt litt mindre gjengroddhet i nedre venstre hjørne, men slik er det :-)

Mvh Stig
Ronnie S.
Du er inne på noe her, men jeg syntes ikke komposisjonen sitter godt nok. Blir litt vrient å feste blikket. Ikke ser det ut som det er lett å beskjære for å få det bedre heller. Det er vel fargene som gjør dette bildet til litt utenom det vanlige..... for det er det!
Jan Fredrik I.
Takker for nye kommentarer.
SJ og LL: Har prøvd med og uten ramme(r) og la det ut uten, men ser helt klart innvendingene mot å vise det uten ramme.
SB: Denne typen bilde er nytt for meg, så du er ikke den eneste som trenger tilvenning.
RS: Kan være tilbøyelig til å være enig med deg og alle andre som har kommentert bildet, for meg så er denne typen bilder nytt så jeg prøver å klare å finne en type uttrykk som er litt særegent og ser at dette bilde helt klart har forbedringspotensiale ,det er derfor jeg har lagt det ut.

Takker igjen for synspunkter og forslag som er viktig for meg i den læringsprosessen jeg er i nå og videre...

Jan Fredrik
Jon-Petter T.
Synes dette var veldig flott og spennende! Det har et stort ''grafisk'' potensiale som jeg mener kommer ennå bedre i ballanse om du beskjærer venstresiden til ca 2 cm før den midterste stammen. Da ungår du den mørkeste flaten nede til venstre, som jeg mener skaper et hull i bilde.
Men igjen, et veldig flott bilde!

MVH
J-P
Rune H.
Knallbra!

Enig med JPT ang den grafiske virkningen her! Flott!

Synes den mørke delen faktisk bør være til stede nede i venstre hjørne! Mener at det ''skumle'' og grafiske i bildet kommer mer fram da!

Min tolkning av bildet er en kombinasjon av linken abstrakt/eventyr! Dette bildet kan jeg se for meg som illustrasjon til en tekst (bok)!!

Et bilde som fenget meg stor grad!!

Rune :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu