Smøla
Mektig og uendelig - storhavet.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger377
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_271352} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Odd E. k.
Hei Kjell Sigurd!

Storhavet kan virke uendelig og stort. Vi mennesker kommer lett ute av syne på den store flaten. Kommer en langt nok ut blir vi borte av jordens krumning. Fortsetter er litt lengre og ikke tror på krumningen, så forsvinner en utfor kanten.

Et flott bilde dette, der blåtonen setter sitt preg og skaper fine konturer og fargevariasjoner. Flott med noen klare og gjenkjennende holdepunkter i bildet, der horisontlinjen, holmen og båten gir gode indikasjoner Liker godt komposisjonen og utsnittet Kjell Sigurd!

Mvh

Odd E.
Henrik Eidem K.
Har alltid hatt sansen for denne typen bilder, og dette er ikke noe unntak. Veldig fint.

Kanskje litt mer kontraster? Ihvertfall hadde det vært fint om det hvite på båten var litt hvitere.

|-| e |\| r | K
Espen A. I.
Dette bildet likte jeg, et av dine bedre på lenge. Slike minimalistiske bilder med store flater er knall!

mvh Espen
Torbjørn K.
Er enig med Espen her. Store flater med små spennende detaljer gjør seg bra. Tenkte først at det ville vært bedre om båten var på vei inn i bildet, men synes kanskje du har valgt den beste løsninga likevel. Tungt og trist lys har jeg sansen for, men her ville en eller annen lysstråle gjort seg bra :-)

Torbjørn
Ivar B.
Jeg istemmer med skrytekoret. Stort rom og liten båt gir et mektig landskap. Støtter forsøk på litt hvitere båt, men liker den tomme og dystre tonen på himmelen. Det gir en følelse som er en blanding av noe vakkert men samtidig dramatisk. Slik er havet. Meget bra! Mvh Ivar.
Tor Olav O.
Dette var et bilde etter min smak. Fin flatebruk, tror kanskje jeg ville lysnet bildet noe og litt mer kontrast ? Det er også veldig bra som det er
mvh
Tor Olav
Ketil K.
Likte dette absolutt, himmel og hav!
John S.
Feldig spennende utsnitt og det er en fin måte du presenterer fotografiet på. Flott.

John
Kjell Sigurd S.
Takk for fine kritikker. Hvitere båt er notert. Torbjørn; artig du nevner retningen på båten. Jeg hadde samme tanke (snu båten) men ombestemte meg. Skal ikke følge reglene bestanding... :-) Har alltid vært fasinert over steder som ligger ut mot storhavet, så også med Smøla. Tenkte kanskje det ble for minimalistisk, men ser at jeg tok feil.

Kjell S
Per Harald O.
Mektig og uendelig - storhavet.- enig, liker dette!
PHO
Avsluttet .
Et nydelig skue der hav og himmel smelter sammen, der avbrekket av båten sitter som et skudd. Dette er virkelig noe og henge over sofaen i et A2 format..


Rune
Tove H.
Liten båt- nesten i ferd med å forsvinne av syne... liten brikke på mektig og stort hav, jo, har sansaen for dette!
Mvh Tove
Kjell Sigurd S.
Takk til dere også. Storhavet tiltrekker og skremmer. Blir fort ensomt utpå der...

Kjell S
Ann F.
Enkelt og rent i linjene, et bilde med et motiv som blir bedre i større format enn en PC-skjerm. Kanskje litt tungt i fargetonene?

Mvh Ann
Kjell Sigurd S.
Tænk ju Ann. Får kjøpe meg større printer skjønner jeg :-) Tungt i tonene, ja - og det var litt sånn den dagen. Histogrammet er temmelig sammenklemt på venstresiden. Ikke etter boken...

Kjell S

PS: hyggelig å se deg på nettet igjen!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu